Підставили у поліції? Школяра засудили на 6 років за продаж 3 грамів марихуани (відео)

На Волині 16-річного школяра засудили до шести років позбавлення волі за продаж 3 грамів марихуани. Адвокат засудженого переконаний, що поліцейські його підставили заради показників.

Раніше жодних проблем із законом одинадцятикласник не мав. І хоча набрати законну силу вирок не встиг, юнака просто із зали суду відправили за ґрати слідчого ізолятора. Там неповнолітній майже три місяці чекав у камері СІЗО разом із дорослими арештантами рішення Апеляційного суду.

Адвокат розповів, що поліцейські завели оперативно-розшукову справу, коли школяру було 15 років. Потім вони почекали 4 місяці, коли йому виповниться 16 років. Тоді під час контрольної закупівлі агенту поліції начебто саме Євген продав наркотики.

"Разом з ним була інша особа, яка взяла гроші, кудись поїхала в невідомому напрямку. Через 20 хвилин особа повертається - на відео це чітко видно - мій підзахисний сідає на скутер і вони разом їдуть. І тоді в цієї дівчини з’являється пакунок в руках", - розповів Віталій Жуковський, адвокат обвинуваченого в продажу наркотиків.

Судді Апеляційного суду дивуються, чому у торгівлі наркотиками звинуватили тільки школяра, а про іншого фігуранта розслідування чомусь забули. Та й арештували юнака підозріло швидко.

Зрештою суд призначив новий розгляд, аби виправити помилки. Школяра таки випустили з СІЗО під особисте зобов’язання. Та радіти йому зарано - прокуратура не відмовляється від звинувачення.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення