Пихатий і має проблеми з алкоголем: сусіди розповіли багато цікавого про єпископа, який у Києві побив жінку (відео)

У столиці на вулиці Анни Ахматової, 47 єпископ ПЦУ Адріан (Кулик) просто під під’їздом багатоповерхівки побив сусідку.

Жінка розповідає, що все сталося несподівано: владика руками шарпав сусідку за одяг, гамселив. Коли вона спробувала зняти його дії на відео, він відібрав телефон, добряче потоптався на гаджеті і зафутболив у клумбу. Потім служитель Бога зчепився з чоловіком Іванни.

"У мене повністю були руки в синцях і боліла черевна порожнина та грудна клітина. Він бив мене і обзивав нецензурними словами, принижував. Я навіть не встигла нічого відповісти, навіть рефлекторно дати здачі - настільки я була налякана і все несподівано сталося", - розповідає Іванна Бережна, яка стала жертвою агресивного сусіда.

Ворожнеча виникла через собаку. Сусіди дуже обурені тим, як поводиться їх той-тер’єр. Власниця собаки Іванна Бережна розповідає, що у двері їм о 12-й ночі стукали і погрожували "заспокоїти собаку". Жінка переконує, що на той час родина спала, а собака не лаяла. Двері обуреним сусідам вони тоді не відчинили.

Про сусіда у рясі у будинку не всі високої думки. Розповідають, що чоловік він пихатий і постійно чіпляється до інших мешканців. Також кажуть, що він має проблеми з алкоголем, а ще облаштував у квартирі замість одного туалету баню. І коли панотець її розтоплює - на загальному коридорі стоїть сморід.

У поліції за фактом побиття жінки відкрили кримінальне провадження.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення