Пиячили весь день так, що не помічали поруч труп: на Вінниччині кримінальник жорстоко вбив сусіда (відео)

У місті Козятині на Вінниччині остання вечеря сусіда з рецидивістом завершилась вбивством.

Загиблому Валерію було 55 років. Чоловік загинув від страшних побоїв: у нього зламані ребра, перелом носа, рана на піднебінні.

Чоловік нетутешній, він мешкав у будинку знайомого, доки той був на заробітках. Небіжчика виявили на подвір’ї домоволодіння. Але на місце, де його знайшли, Валерія найімовірніше притягнули вже неживим.

Правоохоронці дізнались, що напередодні загибелі чоловіка бачили у компанії сусіда. Коли оперативники завітали у помешкання, він саме намагався приховати сліди та докази вбивства: спалював закривавлені речі. Обгорілі залишки взуття та одягу виявили у плиті, а в кімнаті - залишки крові, які господар намагався змити.

Підозрюваний у вбивстві - 34-річний Дмитро, який нещодавно повернувся з в’язниці, і це була вже не перша його ходка. Чоловік сидів і за крадіжку, і за вбивство.

Як виявилось, чоловіки вечеряли разом. За чаркою Дмитро дізнався, що Валерій від родичів отримав на картку гроші, аби заготовити на зиму дрова. Тоді у вчорашнього зека й виникла ідея поживитися. Він побив Валерія, зняв з картки гроші і пиячив на них цілий наступний день із друзями. А тіло нещасного, загорнуте у килим, цілу добу пролежало поруч ніким не помічене. Лише наступної ночі душогуб заволік його на подвір’я.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення