"Пиячу, бо це вихід": що розповів запорізький викладач-збоченець після відео з домаганнями до студенток

Віталій Гончаренко - викладач запорізького електротехнічного коледжу. Його звинувачують у домаганнях до студенток. Обурені дівчата зняли відеокомпромат, коли хтивий педагог вкотре намагався схилити їх до інтиму.

Просто в аудиторії навчального закладу викладач відверто розказував про свої подвиги в ліжку, в тому числі і з матір’ю однієї зі студенток, і намагався схилити ученицю до орального сексу "по дружбі". На відео він геть п’яний.

Після скандального відео керівництво коледжу похапцем звільнило викладача. Студентки твердять, що про збочену пристрасть викладача знали всі довкола, але чомусь закривали на все очі. З однією зі студенток він мав інтимні стосунки просто в аудиторії, і цьому є свідки.

Керівник коледжу нині заявляє, що про походеньки свого підлеглого не знав. Він виправдовує поведінку розпусника-викладача. Розповідає, що така поведінка у нього почалась на фоні глибокої душевної травми після того, як брат-близнюк вистрибнув з вікна.

У телефонній розмові Віталій Миколайович підтвердив, що має інтимні стосунки з матір’ю однієї зі студенток. При цьому чоловік тепер бідкається, що цим скандалом зіпсували йому життя.

"Ви не уявляєте, як мене зараз морально знищили. Вже у викладацькій кар’єрі в мене все скінчено. Я пиячу. Для мене це хоча б якийсь вихід", - сказав звільнений викладач-збоченець.
Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення