Пішов у п’яне лігво забрати те, що у нього вкрали: 18-річний юнак за дивних обставин вбив людину (відео)

На Хмельниччині у Проскурівці юнак хотів розібратися по-чесному зі своїм кривдником, але розмова переросла у масову бійку, і чоловік загинув. Попри те, що в місиві брали участь кілька людей, запідозрили у вбивстві саме юнака.

Конфлікт між 53-річним Едуардом та 18-річним Юрієм виник випадково. Сусіди помітили, що у набагато старшого чоловіка з’явився новий телефон - точнісінько такий, який напередодні зник у Юрія. Хлопцеві розповіли про це, і він пішов розбиратися у ліс, де відпочивав Едуард із дружиною та друзями. Начебто саме жінка Едуарда і вкрала телефон.

Коли юнак почув відмову у своєму проханні повернути вкрадене - накинувся на кривдника з кулаками. Але забрати телефон з лігва п’яної компанії було недоброю ідеєю, адже у бійку кинулись всі.

Селяни не вірять, що хлопчина міг заподіяти комусь смерть. На їх думку, він просто взяв провину на себе, або ж його змусили так зробити. На час слідства 18-річного Юрія відправили у СІЗО. Односельці обіцяють не покинути юнака у біді та просять, аби суд зглянувся і призначив умовний термін.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення