Пив воду із криниці, на дні якої лежала небіжчиця: з'явилися подробиці гулянки у "відьминій хаті" на Дніпропетровщині (відео)

​У селищі на Дніпропетровщині гучна гулянка перетворилася на криваву бійку, після якої чоловік понад тиждень пив воду із криниці, на дні якої лежала його загадково зникла та вже мертва кохана.

До будинку Анатолія в той день прийшов вдвічі молодший гість із подругою, яких запросила його дружина. Не встиг господар випити і чарки, як почалася бійка. За словами чоловіка, його одразу відправили у нокаут. А коли прийшов до тями гостей не було, зникла і його дружина. Олену безрезультатно шукав аж 10 днів, поки вкотре не пішов по воду до криниці. Коли відро за щось зачепилося, зазирнув всередину і ледь не впав. На дні побачив загадково зниклу жінку. Всередині вона пролежала 10 днів.

Чоловік божиться, що не бачив труп дружини. І йому повірили всі, навіть копи. А за жорстоке вбивство затримали того самого молодика, який влаштував бійку під час гулянки. 28-річний місцевий вдарив господиню ножем, а задля того, щоб приховати злочин, кинув її тіло у колодязь. Допомогла кавалеру 52-річна коханка. Сусіди кажуть, що у будинку колись жила відьма, через яку в цій хаті і кояться нещастя.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення