Півтора місяця жив поруч із трупом коханої: на Рівненщині винесли вирок відомому скульптору, який зарізав жінку і покремсав ножем друга (відео)

Він називав її своїм коханням і музою, але холоднокровно зарізав, а тіло сховав у власній майстерні. На Рівненщині винесли вирок відомому скульптору Віктору Архіпову, який працював у Національному університеті «Острозька академія», а його роботи прикрашають територію навчального закладу. От тільки це були далеко не єдині таланти знаного митця. У своїй майстерні Архіпов ще й навчився орудувати ножем і зарізав жінку, з якою мав стосунки. Тіло нещасної сховав там же – у насосній ямі та півтора місяця жив і працював поруч із трупом людини. Жертву скульптора, можливо, не знайшли би ніколи, але лише на одному вбивстві кривавий митець вирішив не спинятись і це стало його фатальною помилкою. Як же митця вивели на чисту воду і що він сказав у суді, дивлячись в очі рідним зарізаної та схованої ним жінки?

Віктор Архіпов - відомий на Рівненщині скульптор. Його роботи прикрашають міста. Ззовні Архіпов - справжній інтелігент, але насправді він може бути зовсім іншим.

Ірина зникла наприкінці грудня 2019. Спочатку родичі шукали жінку самотужки, але згодом звернулися до поліції. Архіпова опитали, адже саме він бачив жінку останнім. Товариш скульптора запитав чи не знає Віктор де поділася Ірина і отримав 3 удари ножем. Але чоловіку вдалося врятуватися і тоді до скульптора прийшли правоохоронці. Вони і знайшли труп Ірини.

Кривавий скульптор вини не визнає. Та і нападу на товариша він не пам'ятає, бо, мовляв, був п'яним. Скульптор сидіти 15 років у в'язниці не хоче, тому готує апеляцію.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення