Побив та намагався спалити живцем: на Полтавщині у власному будинку знайшли закривавлених пенсіонерів (відео)

Закривавлений мертвий вітчим та синя від побоїв мати з опіками, наче її намагалися живцем спалити. У такому стані побачив своїх батьків наймолодший син, коли зайшов до будинку подружжя. Над пенсіонерами хтось нещадно познущався. Чоловік звірячих тортур не витримав, а жінка ще дихала. Її забрали до лікарні. Жорстока розправа над парою трапилася просто на світанку. І свого ката вони добре знали і дозволили себе калічити не вперше. Та хто ж вбивав людей, наче найзапекліших ворогів? Повірити у таке важко.

Того страшного ранку Володимир примчав до рідної хати. Брат повідомив, що помер їхній вітчим. Від побаченого у будинку чоловік оговтується і досі. Він ледь не втратив обох батьків в один день. 65-річна матір вже була при смерті. Жінку невідомий нелюд не лише побив, а і намагався спалити.

З батьками жив старший син, але чому він не захистив стареньких? Згодом з'ясувалося, що саме син і напав на батьків. Виявилося, що чоловік не перший раз підіймав руку на найрідніших людей. Вітчиму він перебив ноги, матір ходила у синцях. Але батьки пробачали власного ката. Та того дня чоловік просто перетворився на лютого звіра.

Молодший брат після побаченого, зізнався, що задавив вбивцю батьків власними руками, якби була така можливість.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення