"Подам на розлучення": п'яна дружина копа на авто залишила безпорадного чоловіка біля озера у трусах (відео)

​На всю Дніпропетровську область прогримів п’яний водійський скандал за участю родини поліцейського. Дружина патрульного після пікніка лишила його біля річки, а сама поїхала на позашляховику.

На Дніпропетровщині у Новомосковську патрульний із дружиною напилися так, що ледве стояли на ногах. Все сталося біля річки. Спочатку подружжя випивало, а потім жінка полізла за кермо. Все це випадково зафільмував місцевий блогер, який рибалив поряд. Він одразу звернув увагу на галасливу пару. Каже, знімати на відео їх навіть не думав, поки обоє п’яних не завели свій Nissan.

Блогер-очевидець запропонував парі або скористатись таксі або викликати тверезого водія. Патрульний погодився дослухатися до розумних порад, визнавши, що їх дії неправильні. Натомість п’яна кермувальниця обматюкала випадкового свідка, а потім дала по газах. Її чоловік залишився у самих трусах посеред пікніку. Після цього поліцейський нецензурно висловився на адресу дружини і заявив, що розлучиться з нею. Як результат витівки - тисячі переглядів відео у інтернеті і погана слава на всю країну.

У патрульній поліції Дніпропетровщини розпочали службову перевірку та вже готують документи на звільнення. Дружину поліцейського не покарають, адже блогер тоді не викликав на місце поліцію.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення