Погрожував, бив і тероризував: на Черкащині через бездіяльність поліції зрештою вбили молоду маму (відео)

У селі на Черкащині 24-річну жінку покремсали ножем на порозі її ж будинку. Рятувати бідолашну було нікому, у хаті в цей час було лише двоє маленьких дітей. За дивним збігом обставин, група "Надзвичайних новин" спілкувалася з жінкою за кілька годин до її смерті.

Убивцею виявився колишній чоловік Микола, який тероризував Оксану кілька днів поспіль своїми візитами. Того вечора він прийшов, аби забрати свої речі. Щойно колишня дружина відкрила двері, як нелюд встромив їй у живіт кухонний ніж.

Стікаючи кров'ю, поранена зуміла добігти до своєї тітки і назвати ім'я свого ката. Тим часом у небезпеці залишались двоє дітей, адже чоловік не збирався тікати - він розгулював на подвір’ї своєї жертви.

Микола - батько молодшої дівчинки. Оксана вигнала його, бо почав пиячити і бив її ще вагітною, але навіть після розлучення спокою не давав - погрожував вбивством і тероризував дзвінками та візитами. Навіть сусіди бачили, як агресор бив жінку, викликали поліцію, але це не діяло. Він навіть хату палив, але й того разу все зійшло з рук. Тепер доказів для затримання достатньо. 39-річний Микола, який вже має кілька судимостей, наразі в СІЗО.

До лікарні жінка з ножовим пораненням потрапила у вкрай важкому стані. У неї була пошкоджена права легеня і діафрагма. Хірурги боролись за життя молодої мами, але травми були несумісні з життям. На другий день Оксана померла у реанімаційному відділенні. Їй було 24 роки, вона сама виховувала дітей - старшому хлопчику п’ять років, молодшій дівчинці немає навіть двох.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення