Поїхали підзаробити, а додому повернулися в домовинах: загадкова смерть молодиків у Полтаві (відео)

У Полтаві в однокімнатній квартирі знайшли мертвими сімнадцятирічного юнака та його на кілька років старшого знайомого. Поруч з їхніми трупами знайшли третього чоловіка.

До центру екстреної медичної допомоги звернулась власниця квартири, у якій проживали 17-річний юнак та 25-річний чоловік.

Обоє приїхали до обласного центру у пошуках роботи, працювали на будівництві і кілька місяців орендували разом житло. Вони працювали на так званих "шабашках", і саме їхній роботодавець і занепокоївся, коли робітники не вийшли на об’єкт і не відповідали на телефонні дзвінки. Роботодавець попросив орендатора перевірити, що коїться у квартирі.

Власниця квартири побачила орендарів мертвими на ліжках. Третій невідомий їй чоловік у непритомному стані був на волосині від смерті. Чоловіку 48 років, він з Харківщини. За його життя борються в реанімації, його стан стабільно тяжкий. За словами медиків, у пацієнта наростають ознаки печінкової та ниркової недостатності.

Версію з отруєнням чадним чи природним газом у поліції навіть не розглядають. Напад теж малоймовірний, бо вхідні двері були зачинені зсередини.

Найімовірніше, чоловіки чимось отруїлись. Можливо, мова навіть про заборонені речовини. За кілька днів до трагедії пильний сусід відчув запах у під’їзді. Чи пов’язаний той дивний запах із загадковою загибеллю чоловіків - зможе пролити світло єдиний, хто вижив. Поліцейські чекають, поки йому стане краще, аби допитати.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення