Покараних не буде: у справі про масову загибель в пансіонаті для літніх людей несподіваний поворот (відео)

У Дніпрі із третьої спроби нарешті обрали запобіжний захід власниці нелегального пансіонату, в якому загинули аж 5 жінок. Її відправили під домашній арешт, так само як адміністраторку закладу та няню-санітарку.

Пенсіонерки, яких родичі віддали за гроші у нелегальний пансіонат, не мали шансу на порятунок. Адже відкрити двері зсередини не можна – немає ручки, а на вікнах – грати. Виявилось, що бабусь через брак місця поселили на балконі. Оскільки там не було опалення, то гріли кімнату кондиціонером через два подовжувачі. На світанку сталося закорочення електропроводки. Персонал спав, тому пожежу ніхто не помітив.

До суду 39-річна Оксана Лазуніна, власниця нелегального пансіонату, з’явилась майже за місяць після трагедії, бо раптово захворіла після пожежі. На суді вона відхрещується, що є власницею будинку для літніх людей. Втім, у прокуратурі кажуть, що саме з нею укладали договори родичі постояльців і відправляли гроші на її банківську картку.

Адвокат Оксани Лазуніної на суді заявив, що жінка ще за три місяці до трагедії відмовилась від бізнесу і усе переписала на партнерку. Компаньйонка-бізнесвумен тим часом раптово покинула країну.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення