Помстився своїм кривдникам: піроман зі стажем спалив два будинки, магазин і розстріляв двох людей (відео)

У селищі Новоданилівка на Запоріжжі агресивний чоловік так розізлився на своїх односельців, що взяв рушницю, бензин і пішов спалювати їхні будинки.

52-річний Володимир настільки конфліктний, що ворогів нажив чи не в кожному дворі. Як про нього відгукуються сусіди: "Хлопчик, трохи хворий на голову". Розповідають, що свого часу він лежав у психлікарні, тому зайвий раз чоловіка не дратували.

Все сталося протягом одного ранку. Спочатку неадекват підпалив будинок і магазин у Новоданилівці. Магазин не вигорів, бо був закритий - вогонь не зміг пробратися крізь металеві двері.

Після цього Володимир сів у авто і поїхав у Малу Токмачку, де живе родина, з якою колись у нього був конфлікт. Він кинув у вікно будинку коктейль Молотова, а коли на вулицю вибігло подружжя - відкрив вогонь. Дріб влучила чоловікові в руку і дивом не ранила його жінку. Дочка, яка вибігла на крик батьків, дістала сильні поранення. Вона отримала ураження дроб’ю багатьох частин тіла: стопи, руки, плечі. За словами лікарів, було кілька десятків дробинок.

Виявляється, Володимир - піроман зі стажем, вже має судимість за аналогічні злочини. Кілька років відсидів за те, що спалив сіно сусідам після сварки.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення