Понад півсотні смертельних ударів: племінник закатував власного 47-річного дядька через молоду дружину у Дніпрі (відео)

Відчинені настіж двері, вирваний замок, дім перевернутий догори дриґом, а всередині закатований до смерті 47-річний господар - у калюжі власної крові і з проломленим черепом. З будинку зникли усі цінності, а тіло його тихого та самотнього власника безжальні вбивці перетворили буквально на криваве місиво. Чоловіку завдали понад півсотні смертельних ударів. Звірством садистів шоковані не лише родичі, а й усі сусіди.

Проламаний череп, чорне від побоїв тіло та залита кров'ю підлога. Після нічних тортур 47-річний чоловік не мав шансів вижити. Жив Євген самотньо і тихо. Випивав, але нікого не чіпав, працював різноробом.

Спочатку рідні подумали, що чоловік став легкою здобиччю навіжених розбійників, хоча там і виносити було нічого. Та згодом всіх приголомшили поліцейські. З'ясувалося, що чоловіка вбили не заради наживи. Двох підозрюваних вже затримали. Обоє 24-ріних хлопців живуть у Дніпрі. З'ясувалося, що організатором вбивства став молодий племінник, який приревнував до дружини власного дядька.

Тепер ревнивцеві та його другу світить 15 років в'язниці.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення