Понівечений труп лежав на газоні: двох побитих чоловіків знайшли у центрі міста на Тернопільщині, але у поліції вважають, що стався нещасний випадок (відео)

Дуже загадкова трагедія сталася на Тернопільщині. Навіть не знаєш, що думати, коли аналізуєш усі обставини цієї дикої історії. Жінка знайшла свого чоловіка мертвим, практично у центрі міста - серед вулиці. А верхи на ньому лежав його друг живий! От тільки скаржиться тепер на дивну амнезію: мовляв, нічого не пам'ятає! Не менш дивно поводяться і поліцейські. Вони все це впевнено називають - тільки послухайте - нещасним випадком! Вдова безуспішно намагається домогтися розслідування! І вже навіть сама почала виконувати роботу приватного детектива.

28-річна Ольга досі не може відійти від шоку. Її чоловіка Степана-батька їхнього маленького сина знайшли мертвим у центрі міста. Він лежав на газоні, а на ньому лежав його товариш. Степана і Павла знайшли підлітки. Хлопці зняли їх на відео та намагалися розбудити. Павло прокинувся, а ось Степан був вже мертвим. Ольга каже, що її чоловік був дуже побитим. На ньому не було живого місця, а на одязі - сліди від взуття невідомого кривдника. Жінка одразу звернулася до поліції, але там, на її думку, справу почали спускати на гальма. Нібито справу розслідують як нещасний випадок.

Зневірена вдова сама пішла шукати свідків і підозрюваних. І таки знайшла відео з камер спостереження. На кадрах видно, як невідомий чоловік певний час б'є Степана та його товариша Павла, а потім йде з місця злочину. За всім цим спостерігав водій мікроавтобуса, який стояв за пару метрів, але нічого не зробив.

Загиблий Степан того вечора відпочивав з колегами, а потім залишив компанію і пішов з товаришем, з яким його згодом і знайшли. Товариш звільнився з роботи і каже, що втратив пам'ять. Колеги ж вважають, що Павла просто залякали.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення