Пошесть збоченців у Києві: маленьких дівчат розбещують у туалетах, одного педофіла вже затримали (відео)

У Києві справжня пошесть педофілів, які в жіночих туалетах розбещують маленьких дівчат. Такі випадки зафіксовані у школі та лікарні. Одного збоченця правоохоронцям вдалось затримати.

На Лісовому масиві у шкільному жіночому туалеті педофіл вичікував, обираючи собі жертву. Свій вибір мерзотник зупинив на 8-річній дівчинці - вимагав, аби та роздягнулась, і він задовольнив би свої збочені фантазії. На щастя, дитина не розгубилась, закричала і втекла від незнайомця. На галас прибігли вчителі та однокласники, але спіймати злочинця не встигли.

Швидше за все, збоченець потрапив до школи не через головний вхід, а через пожежний вихід, який, ймовірно, був незачинений.

Завдяки камерам відеоспостереження, розташованим на території школи, оперативники вийшли на слід педофіла і навіть ідентифікували його. Вони нагрянули за місцем прописки 50-річного чоловіка, але сусіди кажуть, що бачили його дуже давно. За словами сусіда Петра, зловмисника шукають вже 13 років. Педофіла зрештою схопили на Центральному залізничному вокзалі. З’ясувалося, що у тюрмі чоловік провів чи не половину свого життя - за грабежі та розпусні дії. На початку вересня він вийшов із-за ґрат за вчинення розпусних дій відносно неповнолітньої.

Минулого місяця аналогічний випадок стався у дитячій поліклініці. Збоченець підстеріг у вбиральні 7-річну дівчинку, змусив її роздягнутися, пофотографував і втік. Офіційно лікарняного педофіла ще шукають, хоча це могла діяти одна й та сама людина.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення