Повернувся з того світу: під Луцьком на кладовищі заживо закопали таксиста, він розрив могилу і вибрався (відео)

На Волині жорстоко побили чоловіка, розрядили над його головою цілу обойму, вивезли посеред ночі на кладовище та змусили копати могилу. Далі його зарили живцем, але він зумів себе відкопати і під ранок, ледве живий, дійшов додому.

У Ківерцях під Луцьком місцевий 34-річний таксист позичив знайомому 30 тисяч гривень, але дуже скоро пошкодував про це. Боржник не хотів віддавати гроші, тому заручившись підтримкою товаришів вирішив позбутися людини, якій винен гроші. Фактично він хотів прикінчити людину за 10 тисяч гривень, адже саме стільки залишалось повернути.

Боржник призначив таксисту місце зустрічі за місцем проживання одного з учасників нападу. Там його жорстоко били упродовж трьох години, стріляли над головою.

Лише коли Юрій знепритомнів, у нього забрали мобільний телефон і затягли до машини, на якій вивезли на старе кладовище. Чоловіка змусили копати власну могилу. Потім бідолашному наказали лягти в яму і щедро засипали землею. Але таксист дуже хотів жити - він буквально повернувся з того світу. Вибравшись з западні, він пошкандибав додому - а це кілька кілометрів.

Нажахані рідні викликали швидку допомоги. Медики кажуть, що на тілі не було живого місця. Зараз жертва нападу в тяжкому стані у реанімації. Він встиг назвати поліцейським імена двох своїх кривдників - їм 23 і 30 років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення