Пожежа у харківській багатоповерхівці: юнак пів години звисав з 12 поверху, чекаючи порятунку (відео)

Мешканці харківської 14-поверхівки радіють, що взагалі лишилися живими. Хоча пожежні прибули швидко, проте дістатися палаючого будинку довго не могли через припарковані авто.

Шалене полум'я охопило будинок о четвертій ранку - вогняна стихія заполонила квартиру на 11 поверсі. Сусіди поруч виявилися заручниками, але молоду родину, у якій от-от народжувати жінці, врятували вогнетривкі двері.

Більше запанікував сусід, який живе на 12 поверсі. Хлопець, що не зміг вийти з квартири, від страшного переляку видерся на підвіконня і, чекаючи на допомогу, ще з пів години просто звисав з 12-го поверху, тримаючись лише за вікно. Батьки 22-річного юнака не на жах перелякались.

Пожежні врятували 13 людей, більше 20 евакуйовані, а вже за дві години полум’я, яке охопило злощасну 100-метрову квартиру, вдалося локалізувати.

За попередньою інформацією, загоряння сталося на кухні. У той момент у квартирі знаходилося двоє людей: власниця помешкання та її 37-річний син. Жінці дивом вдалось врятуватись, а от її нащадок згорів заживо.

У тому, що сталося, сусіди і можновладці звинувачують саме загиблого. Відомо, що він вів аморальний спосіб життя, вживав наркотики.

Трагедії можна було б уникнути, якби в будинку працювала система протипожежної безпеки.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення