Прив’язали до тіла мішки з цементом і втопили в ямі з нечистотами: подробиці вбивства чоловіка на Запоріжжі (відео)

На Запоріжжі у місті Оріхові жорстоко вбили та пограбували 52-річного чоловіка. Гроші у нього завжди водились, адже він займався продажем будівельних матеріалів.

Сусіди запідозрили неладне, коли машина, яку Ігор завжди заганяв у двір, стояла під парканом будинку вже другу добу. Сам власник не відповідав на телефонні дзвінки, тому люди попросили приїхати родичів Ігоря.

У кімнатах все було перекинуте, замки на гаражних воротах зрізані, зник мікроавтобус. Власника будинку теж не могли знайти, але в будинку були сліди крові. Згодом авто знайшли за 20 кілометрів від будинку у лісосмузі, а чоловіка - у вигрібній ямі біля власного ж будинку. Вона була вщент заповнена нечистотами, тому тіло знайшли не одразу. Убивці до тіла жертви причепили мішки з цементом, аби труп не сплив на поверхню.

За версією слідства, Ігоря застрелили в голову з саморобного будівельного степлера. У вбивстві свого ж сусіда підозрюють двох рецидивістів. Вони часто приходили до Ігоря позичити будівельні інструменти, або ж на чарку. З дому зникли телевізор та 1,5 млн грн. Обидвоє підозрюваних у жорстокому вбивстві та пограбуванні вже в СІЗО, але гроші так і не знайшли під час обшуку. Це при тому, що один із затриманих зізнався, що заховав їх вдома.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення