Раптово померло 3-місячне немовля: труп у ковдрі під дошкою сховали на кухні у пластиковій ванночці (відео)

В Українці на Вінниччині померла тримісячна дівчинка. Батьки тиждень тримали у хаті тіло немовляти і відмовлялися ховати дитину. У ситуацію втрутилися правоохоронці, місцева влада і журналісти.

Олександрові 68 років, його дружина Людмила майже вдвічі молодша за нього. Увечері мати нагодувала дитину грудним молоком і поклала спати, сама теж заснула. Коли прокинулась - дитина вже не дихала.

На розтин дитину повезли одразу, батько віз померлу доньку на руках. Судмедекспертиза показала, що дитина захлинулася блювотними масами. Але односельці впевнені, що дитину вбив недогляд непутящих батьків: Людмила любить перехилити зайву чарку, а в будинку повний безлад. Сама сім’я, яка має трьох дітей, перебуває на обліку у соціальних службах. Вже відомо, що того вечора мати теж була п’яною - 1,25 проміле.

Але навіть після встановлення офіційної причини смерті напруга в селі не спала, бо батько відмовився ховати свою доньку, а її тіло тримали на холодній занедбаній кухні у пластиковій ванночці - замотане у ковдру та накрите дошкою. Старша дитина подружжя змушена була жити поруч із трупом сестри. Тож тепер селян турбує безпека і психологічний стан 6-річної Олі.

Староста села сам привіз до будинку домовину для дитяти, дівчинку зрештою поховали.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення