Ріки крові та оголений труп біля багатоповерхівки: у Харкові чоловік вдома забив жінку, а потім викинув тіло на вулицю (відео)

Моторошна картина поставила на вуха весь Харків! Лиш уявіть! Мешканці багатоповерхівки побачили під своїми вікнами вранці страшне видовище, від якого волосся ворушиться на голові! Напівголу й мертву жінку! Обличчя бідолашної було суцільним кривавим місивом. Видно, ударів завдавали з такою силою, що ніс нещасної аж запав у череп! Хто ж на таке здатен? Невже у місті завівся маніяк?

Лише розвиднілося і люди побачили страшну картину. На землі лежала оголена жінка з розбитим і скривавленим обличчям. Жертвою виявилася 44-річна Катерина, яка останні роки мешкала з 38-річним сусідом Дмитром. Чоловік досвідчений кримінальник. Квартира, де мешкала пара-відчинена. Всередині просто ріки крові. Але самого коханця і слід запав. Сусіди не сумніваються в тому, що саме Дмитро відправив на той світ жінку. Тиран навіть не жалів рідну матір, яку бив як боксерську грушу. Мати не витримала і пішла від сина.

Загибла ж Катерина перед смертю встигла викликати копів і заявити про нападника - коханця. Дзвінок у поліцію ще більше розлютив Дмитра. Після того, як копи поїхали, чоловік почав бити нещасну ще більше. За вбивство співмешканки Дмитру світить до 15 років позбавлення волі. А прокуратура тим часом розбирається з поліцейськими, які приїжджали на виклик.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення