Ритуальне вбивство у Одесі: син розпотрошив живіт і відрізав голову батьку (відео 18+)

На вулиці Небесної сотні в Одесі молодик вбив двох людей у орендованій квартирі. Одному із чоловіків вбивця відрізав голову.

Після цього вбивця вибіг на вулицю із багатоповерхівки із закривавленими руками. У них він тримав людську голову, а його шия була обмотана людськими кишками. У такому вигляді чоловік сів на лавочку біля будинку.

Далі неадекват почав кидати голову в машини, що проїжджали біля будинку. Свідки розповідають, що в одній з автівок він навіть розбив скло і поклав голову на капот.

Виявилось, що 30-річний чоловік так жорстоко розквитався зі своїм рідним батьком та другом родини. У квартирі, де сталося моторошне вбивство, скрізь валялися нутрощі. Вбивця, змастивши лоб кров’ю своїх жертв, бурмотів, що він бог.

Вже у відділку поліції він заявив, що приніс батька та його друга собі в жертву. Розпотрошив живіт і відрізав голову батьку, і назвав це ритуальним обрядом.

Подейкують, що чоловік вживав наркотики. Через цю згубну звичку він не міг затриматись ні на одній роботі. У вбивці є малолітній син.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення