Різав пилою у ванній на шматки, а рештки виніс на смітник: сплили нові подробиці про вбивство наркомана у Києві (відео)

На столичному Печерську у сміттєвих контейнерах виявили рештки людини. У розчленованому місцеві мешканці пізнали свого сусіда Романа. Люди боялися його, наче вогню.

Моторошну знахідку виявили безпритульні. Вони випадково знайшли у смітнику людські ноги, замотані в пакет і складені у спортивну сумку. Тулуб знайшли вже поліцейські у сусідньому баку. Розпатране на дрібні шматки тіло складали, наче якийсь конструктор.

Роман жив у будинку, що зовсім поруч. Його квартиру поліцейські брали штурмом, бо невідомо, що коїлось всередині. Помешкання виявилось порожнім, тим часом до будинку прибували родичі загиблого господаря. Вони не тямлять себе від горя та шоку.

Сусіди розповіли, що Роману було 42 роки, він жив тут від народження. Останні 10 років він безбожно і щоденно вживав наркотики, а квартиру перетворив на притон. Неблагонадійні елементи ходили до нього караваном. Останнім часом у квартирі Романа оселився друг, його й запідозрили у вбивстві. Загадкового товариша розшукали у багатоповерхівці на вулиці Тростянецькій. 32-річний Володимир розповів, що зарізав Романа у ході сварки під час застілля.

Після вбивства Володимир близько доби проживав у квартирі зарізаного товариша, а потім придбав ручну пилу, у ванній кімнаті розчленував тіло і виніс рештки у сміттєвий бак біля сусіднього будинку.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення