Родинна трагедія у столиці: батько холоднокровно зарізав сина і сів чекати на копів (відео)

Від такого жахіття холоне кров. Іноді найрідніші люди – лютіші за найжорстокіших звірів. Страшна розправа у Києві. Батько зарізав свого рідного сина. Все сталося ввечері, коли обоє були вдома. Смертельними для 30-річного хлопця стали удари ножем в груди та спину.

Гучні розбірки у багатоповерхівці на Троєщині влаштували батько і син. Від квартири, де проживало сімейство тягнеться кривавий слід. Ввечері 55-річний господар повернувся з роботи і зчепився з 30-річним сином Костянтином. Почалася бійка. Крапку у жахливому конфлікті поставив батько, коли схопився за ніж і проштрикнув сина кілька разів. Вочевидь Костянтин намагався втекти від нападника і поранений вийшов у коридор. Але батько його наздогнав. Потім повернувся у квартиру і став смиренно чекати на копів.

З'ясувалося, що загиблий відсидів у в'язниці за вбивство, а коли повернувся на волю почав зловживати наркотиками та алкоголем. Ніде не працював, а гроші відбирав у рідної людини. А коли гроші закінчувалися, чіплявся до двірників. Бив і батька і собаку.

Врешті у чоловіка урвався терпець і він схопився за ніж.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення