Розстріл у Києві: 23-річний озброєний інкасатор без роздумів вбив на вулиці чоловіка під час вуличного конфлікту (відео)

Дві кулі з травмату, випущені впритул, стали фатальними для 44-річного чоловіка, який до Києва приїхав працювати. Смерть застала бідолаху посеред нічної вулиці. Свідки бачили, як на кілька хвилин раніше з ним сварився інший перехожий. І той швидко витяг зброю та натиснув на гачок. Вони ж навіть знайомі не були! То - за що?!

Галас, лайка та штовханина розбудили місцевих мешканців. Але згодом все швидко стихло. Та вже за кілька хвилин завивали сирени швидкої. Коли медики примчали на виклик, вони побачили закривавленого чоловіка, який вже не дихав. Свідки розповіли, що в загиблого стріляли.

Жертвою виявився 44-річний чоловік, який приїхав до Києва на заробітки. Стрілка ж довго шукати не довелося, його скрутили очевидці. Ним виявився молодик 1998-го року народження. Окрім зброї у рюкзаку затриманого знайшли набої. Розповідати за що розстріляв невідому людину Олександр не горить бажанням. Інше питання звідки у хлопця з тихого села на Вінниччині взялася зброя. Запального молодика тепер чекає в'язниця на довгих 7 років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення