Розстріляли на очах у дитини та дружини під Києвом: юриста "замовили" через $100 тисяч, які позичили родичі та не повертали (відео)

Цілив у всю сім'ю навмисно! Пам'ятаєте цю жахаючу драму, яка розгорнулася під Києвом? Невідомий найманець у камуфляжі підбіг до подружжя з маленькою дитиною, коли ті саме сідали у своє авто, і впритул почав розстрілювати! Тоді кулі влучили у водія - на щастя, голова родини відбувся легкими пораненнями, бо пістолет був травматичний. Спецоперація з пошуку злочинця тривала довгих півтора місяця і зрештою на зап'ястках ймовірного бандита таки клацнули кайданки. Уявіть, його впіймали аж у Запоріжжі!

Йдеться про 100 тисяч доларів США. Батьки постраждалого позичили гроші, а віддавати або не захотіли, або не змогли. Кредитори спочатку звернули до суду, а коли справа забуксувала, звернулися до, так би мовити, професійного вибивача боргів із кримінальним та військовим досвідом.

З'ясувалося, що чоловік, який влаштував показовий розстріл під Києвом отримав військовий досвід на Донбасі. Там його поранили, після чого він звільнився з армії. Але за твердженням правоохоронців, у чоловіка вже були проблемі із законом раніше. Мати затриманого навпаки стверджує, що її сину нібито підкинули набої і він ніколи ніяких проблем із законом не мав. Хто ж замовив терор поліцейські знають, але поки що підозру не оголошували. Невідомо чи отримали кредитори свої гроші, але всім учасникам цієї вендети світить цілком реальне ув'язнення.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення