Розтрощив голову і майже вибив око: на Київщині нелюд 5 разів вдарив сокирою багатодітну матір, яку випадково зустрів (відео)

НОМЕР КАРТКИ ДЛЯ ДОПОМОГИ ПОСТРАЖДАЛІЙ: 5168 7573 9279 8171 - Неділько Я.І. У селі Погребах 42-річна жінка поверталася ввечері з роботи, аж раптом посеред вулиці на неї накинувся нелюд із сокирою! Він підкрався у безлюдному місці і в найбільш неочікуваний момент схопив жертву. Затягнув у болото і почав бити обухом по голові!

Багатодітна мати того вечора саме поверталася з роботи. Шлях додому неблизький. Жінка затримувалась. Коли одна з її доньок зателефонувала на мобільний, телефон виявився поза зоною. Схвильована дівчина вибігла на вулицю-шукати матір і вже згодом на узбіччі побачила правоохоронців та медиків. Найстрашніші побоювання підтвердилися. На землі лежала її мати з розтрощеною головою.

Жінку жорстоко побив сокирою по голові невідомий. Нещасну доправили до лікарні без свідомості. Вона у комі та потребує оперативного втручання.

Згодом правоохоронці знайшли і покидька, який на неї напав. З'ясувалося, що чоловік того дня посварився з дружиною, також його хтось образив і він вирішив помститися. Для звірячих намірів обрав випадкову перехожу, якою і виявилася мати 4-х доньок.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення