Самогубство у Запоріжжі: на проблеми школярки було байдуже адміністрації гімназії і матері (відео)

У Запоріжжі 15-річна школярка звела рахунки із життям. Вона повісилась вдома, але матір помітила це лише за кілька годин.

Самогубця була відмінницею, лідеркою у класі, мала купу друзів. Ніхто не міг припустити, що могло змусити її піти на такий крок. Проте за деякий час після повішання у дівчини в шухляді знайшли передсмертну записку аж на двох аркушах.

Дівчина детально розписала тих, кого звинувачує у своїй смерті. Розповіла про булінг у школі, у якому звинуватила в першу чергу класну керівницю. Написала, що від образливих слів про те, що їх клас найгірший у школі, потерпав кожен учень. Друзям вона розповідала, що всі спроби поспілкуватись зі шкільним психологом виявились марними. Його постійно не було на місці. Якщо ж дівчина йшла до директора, то їй відповідали в дусі: "Попий води. Що ти верзеш? Такого не може бути".

У класі, де навчалася дівчина, її друзі та однокласники влаштували пікет, і дійсно скаржаться на булінг з боку вчителів.

Що дивно у цій історії, так це поведінка матері. Ще зранку батьки поїхали на дачу, а коли мати повернулась додому, то навіть не зайшла до кімнати доньки. Лише коли лягала спати, то помітила, що світло в дитячій і досі горить. Постукала - жодної відповіді. Коли ж відчинила двері, то побачила доньку в зашморзі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення