Сектант-канібал жорстоко вбив 10-річну дівчинку та її матір

Підозрюваному у вбивстві закидають два епізоди, які, до речі, можуть виявитися тільки верхівкою айсберга. Цілком можливо, що у справі з'являться епізоди про канібалізм. Поки що в міліції завершують всі необхідні дії для пред'явлення обвинувачення і уникають коментарів. Як вдалося з'ясувати, одна з жертв душогуба - 30-річна жінка з Вінницької області Катерина Обухівська.

Її знайшли застреленою в лісі на околиці Києва.Експерти встановили, що жінка загинула 9 серпня. На тілі виявили два вогнепальні поранення - в голову і ліву руку. Особу вбитої вдалося встановити не відразу, а лише через кілька тижнів. Слідство встановило, що вона зникла з дому приблизно в один час зі своєю дочкою Ганною Христюк. Про те, де перебуває дитина, ніхто не знав. Підозрюваний у вбивстві забрав дівчинку у бабусі з дідусем, які безперешкодно віддали чоловіку дитини, адже він проживав разом з нею та її матір'ю. За попередніми даними, убив він дівчинку не відразу, а чекав, поки їй виповниться 10 років. Оскільки за віруваннями, які він сповідує, не можна вбити і з'їсти дівчинку, якій не виповнилося 10 років.

Згодом вже у Хмельницькій області знайдуть ще одне тіло. Точніше те, що від нього залишилося. Підозрюваних у вбивстві двоє: Андрій з Хмельницької області, якому близько 40 років, і 19-річна Юлія, уродженка Вінницької області. Батьки досі не знають, що їх дочка затримана, і за що саме. Рідним вона повідомила, що потрапила в аварію.Журналістам вдалося зустрітися з рідними убитих Катерини і Анни.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення