Середній рівень оплати праці прокурорів буде на рівні 25 тисяч грн (відео)

Прокурорам платитимуть удвічі більше! Бо вони дуже багато й тяжко працюють! Юрій Луценко доповідав народу про їхні здобутки. Це - сотні проваджень і оголошених підозр. Та всіх цікавить одне питання: кого ж посадили?

Простора зала, під 30 телекамер і тисячі сторінок формату А4, на яких написано сакральне слово - кошти. Що це за антураж від Генпрокуратури? Розкриває секрети сам Юрій Луценко.

Слідчі зареєстрували більше 2-х мільйонів кримінальних проваджень. Як нагороду за каторжну працю, з січня прокурори отримають підвищення зарплати - аж на 60 відсотків. Найменша буде 8 тисяч гривень. А в середньому 20 - 25 тисяч. Лідер - звичайно сам Юрій Віталійович.

Прокурори направили торік до суду більше 5-ти тисяч кримінальних проваджень. Ефективність роботи, за підрахунками генпрокурора, зросла - з 8-ми до 12 відсотків. Щоправда, є перевертні і в самій системі: 27 проваджень стосуються своїх. Але тільки 7 направили до суду.

Двогодинну прес- конференцію Луценка неоднозначно оцінюють експерти. Кажуть, нічого нового не почули. Та й не чекали. Реально покараних не надто багато.

Зачепив Юрій Луценко і справи Майдану. Їх, каже, розслідують - усього 259 проваджень і 353 оголошені підозри. Але й тут покараних лише 11-ро - це тітушки та екс-правоохоронці.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення