Шкільний скандал у Дніпрі: мати учня на очах у дітей під час уроку побила ногами вчительку математики (відео)

На вчительку із копняками та нецензурною лайкою! Гучний скандал у Дніпрі. До школи просто під час уроків влетіла матір шестикласника і зі своїм старшим сином просто на очах в учнів - ногами побила вчительку математики. 56-річну педагогиню ледь не розбив інсульт, з гіпертонічним кризом вона досі у шоковому стані. А от матір-хуліганка, якою вже займається поліція, тепер твердить - усе це наклеп. Вона просто захищала свого сина від булінгу. Що ж саме стало причиною вибухового конфлікту?

Весь шкільний персонал не може відійти від шоку. Того дня саме тривав урок, коли мати 6-класника зі своїм дорослим сином увірвалася до кабінету. Жінка на очах у шокованих учнів почала ногами гамселити вчительку математики. Зупинити неадекватну матір не зміг навіть охоронець. Захищати вчительку почали діти. На крики збіглася вся школа і мати з сином хутко зникли. А побита 56-річна жінка опинилася за крок від інсульту.

Але версія матері, яку підозрюють у побитті, зовсім інша. Жінка звинувачує зразкову вчительку у булінгу. Каже, що сина вчителька математики називала "ублюдочним", також налаштовувала однокласників проти її дитини.

У тому, хто з жінок каже правду, розбиратимуться правоохоронці.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення