"Шоколадний" грабіжник: все, що нам відомо про волонтера, який обікрав 14 банків (відео)

Він погрожував пістолетом, ввічливо просив гроші, вибачався і лишав солодощі! Надзвичайному шоколадному грабіжнику обрали запобіжний захід! Владислав Іваницький, вочевидь, і гадки не мав якою зіркою стане, коли його спіймає поліція. Йому не подобається його прізвисько, він не приховує своєї вини і скромно зізнається, як за десять років обібрав понад тридцять банків. Наша Вікторія Сеник покаже вам обличчя серійного злочинця, який мстився багатіям за пригноблення бідних Його прозвали найсердечнішим грабіжником.

Це - Владислав Іваницький, який роками грабував банки, а наляканим касирам лишав цукерки. Аби зняти їм стрес. На прізвисько «шоколадний» він ображається Чому обрав саме такий спосіб заробітку - відповідає по-філософськи Владислав Іваницький, підозрюваний

"Суспільство морально розвивається тоді, коли починає задавати собі запитання що є більший злочин: банк пограбувати чи бути його власником?" У скляній клітці він посміхається і не приховує вини. Усі 10 років, що грабував банки, чоловік ніде не ховався і спокійно жив собі на Житомирщині. Затриманий фігурує аж у 14-х епізодах, але зізнається: правоохоронці його недооцінили Владислав Ярославович розповідає: награбував з десяток мільйонів гривень і називає себе волонтером Але доводити свої благі наміри чоловік не збирається. Кому і скільки жертвував - не каже. Свою позицію він пояснює цитатами із Біблії, з якою і прийшов на суд. Підтримати Владислава Іваницького на суді - прийшла його цивільна дружина, Олена. Жінці важко говорити, вона постійно п'є заспокійливе. Не на камеру зізнається: навіть і гадки не мала, чим займався чоловік. І навіть уявити не може, куди він міг подіти стільки грошей.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення