Шокуючий скандал на Харківщині: "перевертні у погонах" нібито затискали геніталії підозрюваного, примушуючи зізнатися у вбивстві (відео)

Душили, знущалися та принижували, аби вибити зізнання у вбивстві з підозрюваного. Гучний скандал на Харківщині. ДБР, Департамент внутрішньої безпеки поліції та прокуратура заявляє: викрили справжніх перевертнів у погонах. Серед підозрюваних цілий заступник начальника райвідділу - підполковник поліції, який, мовляв, особисто брав участь у катуваннях.

Нібито, не знайшовши доказів, підполковник поліції вибив з підозрюваного зізнання у вбивстві. Вночі навідався із колегами до будинку 61-річного чоловіка, почали бити та душити. А потім у відділку у гумових рукавичках поліцейський здавлював геніталії підозрюваного, після чого той не витримав і зізнався у душогубстві.

Вбивство 69-річного чоловіка сталося два роки тому. Чоловіку у бік встромили ніж, але нічого цінного не взяли. Тому правоохоронці зробили висновок, що вбив хтось із знайомих. У той день загиблого бачили із Миколою, якого згодом і запідозріли у душогубстві. А потім чоловіки нібито влаштували застілля. Люди кажуть, що товариші частенько випивали, а потім билися між собою.

Правоохоронці нібито не змогли знайти доказів того, що Микола вбив друга, а ніж, яким вбили пенсіонера, Миколі могли і підкинути.

За два роки вбивство так і не розкрили, але тепер судять ще і поліцейського. Незрозуміло, чому підозрюваний у вбивстві мовчав стільки часу і чому впізнав тільки підполковника поліції.

Сам поліцейський, якого підозрюють у катуваннях вважає, що Микола таким чином намагається уникнути покарання. І у селі стверджують, що серед правоохоронців катів поки не зустрічали.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення