Шукали всім селом і знайшли дуже обгоріле дитяче тіло: на Вінниччині заживо згорів 7-річний хлопчик (відео)

На Вінниччині серед ночі зайнялося у сільському будинку, всередині перебувала багатодітна родина – двоє батьків та п‘ятеро дітей. У пожежі загинув семирічний хлопчик.

Було вже за північ, коли 18-річна донька відчула запах диму. На її крик прокинувся голова родини. Батьки та старші діти побудили молодших і вибігли на вулицю, в чому були. Втім, ніяк не могли розшукати серед диму та вогню семирічного Андрія. Матір хлопчика поверталась до палаючого будинку, аби знайти сина, через що отримала опіки.

Рідні та сусіди сподівались до останнього, що дитина якимось чином вижила - вискочила з хати і десь заховалась. Вночі люди організували пошуки і прочесали все село. Хлопчика ніде не було, не знайшли його і рятувальники на згарищі. Коли ж пожежні поїхали - селяни взялися самотужки розбирати завали. Тоді вони й натрапили на найжахливішу знахідку в житті - надзвичайно обгоріле дитяче тіло.

Попередня причина пожежі - проблеми з пічним опаленням. У свою чергу господар згорілого будинку впевнений, що загорілось через електрику.

Громада навколишніх сіл згуртувалась для допомоги погорільцям, які серед зими опинилися без даху над головою. Їм дали тимчасовий прихисток у старій сільській хаті. Односельці позносили туди одяг, меблі, посуд та їжу, а ще збирають гроші, аби купити родині добротний будинок. Пустих хат у селі багато: варіанти - від 3 до 5 тисяч доларів. Саме стільки планують протягом тижня зібрати небайдужі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення