Скотомогильник у центрі села: змучені голодом кози мруть десятками, трупи вивозять односельці (відео)

У селі на Черкащині майже сотня тварин живе просто в страшних умовах. Взимку кози не доїдають, постійно блукають без нагляду, а влітку винищують чуже майно.

Власника кіз звинувачують у жорстокому ставленні до тварин. Ветеринари обстежили парнокопитних і запідозрили у них сибірську виразку. Наразі всі з нетерпінням чекають на результати експертизи. Якщо хвороба підтвердиться - тварин поголовно вакцинують.

Запах від стада тварин настільки нестерпний, що люди навіть не можуть сушити прання на вулиці. Проте сморід - не єдина проблема, з якою доводиться миритись селянам. З весни до осені голодні тварини вириваются на волю, ламають паркани, розривають сітки і наче саранча обносять чужі посіви та кущі.

Власник кіз живе у старій занедбаній хаті та спить разом зі своїми підопічними, адже у сараї для всіх тварин просто не вистачає місця.

Чоловік розповідає, що померло понад 40 кіз, і не виключає, що це якийсь вірус. Трупи вже вивезли і захоронили за рахунок громади.

Селяни та місцеві фермери не раз пропонували викупити у чоловіка тварин, але він категорично проти, аби його улюбленців пустили під ніж.

Після виснажливих перемовин власник тварин таки погодився віддати своїх улюбленців у гарні руки, але за умови, що їх не пустять на м’ясо.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення