Смерть 16-річної Марії Бондаренко: навіть копам соромно розповідати подробиці зґвалтування (відео)

На Полтавщині не стихає скандал через смерть 16-річної Марії Бондаренко після відпочинку в компанії друзів. Після народного гніву правоохоронці схаменулися і у справі вже кілька підозрюваних. От тільки йдеться не про вбивство, а про зґвалтування.

Наталя, подруга Марії, нещодавно стала сиротою. Дівчата вчились в одному ліцеї. Напередодні Великодня Наталя вирішила поприбирати на батьківському дворі, де ніхто не жив. Разом із нею у Бреусівку приїхав її хлопець - 20-річний Станіслав, його молодший брат - 15-річний Артем, і такого ж віку його друг Владислав. Молодь, серед яких був лише один повнолітній, ніхто не контролював і не обмежував.

Медексперти назвали саме отруєння алкоголем причиною смерті дівчини. От тільки селяни в це не повірили і навіть зупинили похорон, аби зафіксувати на тілі жертви сліди насильства. Люди роздягли труп і сфотографували усі синці та подряпини.

"Дитина перенесла страшні муки. У неї була побита спина, зламані пальці, шия вся була у плямах - її душили", - розповідає очевидиця.

Пролити світло на події могли б друзі, з якими Марія відпочивала напередодні смерті. Але ті сказали, що дівчині стало зле через алкоголь, тому вони залишили її у машині з відкритими вікнами. Вранці ж дівчину знайшли вже мертвою. Вони не викликали поліцію, а викинули тіло загиблої на узбіччя. Після чого поїхали по домівках займатись своїми справами.

Як виявилось у ході розслідування, 15-річний Владислав зґвалтував Марію, в тому числі у неприродній спосіб. У прокуратурі вважають, що його підбурив 20-річний Станіслав.

Крім зґвалтування, місцеві вимагають покарання за насильницьку смерть. У дівчини виявили майже 4 проміле алкоголю. Ніхто не вірить, що вона фізично могла добровільно випити стільки горілки, бо це майже дві пляшки.

Бабуся загиблої хотіла отримати дозвіл на ексгумацію тіла, аби провести незалежну експертизу. Але у прокуратурі вважають, що в цьому немає потреби. Після результатів уже 30 експертиз справу планують передати до суду.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення