Спільниця канібала-сатаніста, який вбив 10-річну дівчинку і з’їв її печінку, розгулює на волі (відео)

Понад 6 років рідні вбитих Катерини Обухівської та її 10-річної доньки Ганни Христюк чекали вироку для сатаністів-канібалів.

Шість років тому 36-річний Сергій Любенко та його 19-річна коханка Юлія Бойко скоїли злочин, від якого здригнулась вся Україна. Спочатку чоловік застрелив у лісі під Києвом свою 30-річну співмешканку, а потім разом із молодою коханкою задушив і розчленував дитину. Після цього канібали з’їли печінку дівчинки.

Через місяць на території колишнього Красилівського району виявили рештки тіла дитини. На моторошну знахідку натрапили пастухи в селі на Хмельниччині. У дівчинки були виколоті очі, скальп вбивці зняли.

Убивця у спідниці підписала угоду зі слідством. За те, що вона зізналася, як вбивала дитину і навіть щиро розкаялася, її засудили на 10 років. Але за "законом Савченко" вона вже вийшла на волю, їй зараз 25 років. Організатор-сектант досі усе заперечує і не розкаюється.

"Мені немає за що просити пробачення у рідних", - заявляє убивця.

У прокуратурі зазначили, що Сергій в якомусь сенсі слова таки мав певні здібності. Він здійснював психологічний тиск на інших людей, контролював їх поведінку, переконував їх в особливому призначенні в житті. Слідчим він викладав обставини таким чином, що він нібито за збігом обставин був у місцях злочинів, але не вчиняв їх.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення