Спочатку жорстоко катували, а потім задушили простирадлом: на Київщині пенсіонерку відправили на той світ через житло (відео)

Під Києвом у багатоповерхівці моторошне убивство, в зачиненій квартирі знайшли тіло пенсіонерки. Бідолаху побили та задушили. Тіло знайшов син, його викликали стривожені люди, коли помітили, що старенька зникла. Тоді чоловік на показ влаштував драму, ледь не зомлів у розпачі й істериці.

На сполох забила сусідка, яка живе за стінкою через те, що старенька довго не виходила з квартири. Молодший син жінки також не зміг з нею зв'язатися, адже живе в іншій країні. Тому попросив оточуючих зв'язатися зі старшим братом.

Сергій прийшов, але без ключів. Заліз через сусідське вікно у квартиру і побачив мертве тіло матері.

Обличчя Лариси було синім від побоїв. Хтось бив її до нестями, зламав нещасній ніс. За даними експертів, тіло пролежало у помешканні понад тиждень. Правоохоронці одразу припустили, що вбив жінку знайомий, адже нещасна сама впустила до квартири свого вбивцю.

Згодом стало зрозуміло, що жінку вбив її первісток. Душогуб спочатку вдарив, а потім притис до підлоги рідну людину подушкою. А коли жінка перестала втручатися, нелюд задушив її простирадлом. Потім Сергій забрав телефон, планшет матері і документи на будинок, через який все і сталося. Мати не віддавала непутящому сину документи на житло, адже боялася, що через проблеми з алкоголем він може продати будинок, а гроші пропити.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення