Стареньку на Вінниччині оштрафували на 11 тисяч грн за продаж власних яблук (відео)

А от - інший бік, так би мовити, приватної власності. Старенька жінка, яка через жебрацьку пенсію хотіла підзаробити на ліки, натомість отримала - величезний штраф! Жахніться - 11 тисяч гривень пенсіонерка з Вінниці має сплатити за те, що ризикнула приторгувати на вулиці яблуками з власного саду.

Посприяла - нова і принципова муніципальна поліція. Та, що завжди на захисті справедливості. І тепер із мізерної пенсії бабусі щомісяця вираховують три сотні гривень. Вижити на решту з нашими цінами на комуналку та ліки - неможливо. Тому жінка боїться, що не встигне розрахуватися з державою. Бо просто - не доживе.

Остання ціна на ліки просто вибила землю з-під ніг у Надії Михайлівни. Аби хоч якось виживати на свою мізерну пенсію, сплачувати комірне та не вмерти з голоду сімдесятип'ятирічна вінничанка взялася приторговувати яблуками з власного саду. Продавала біля свого будинку у центрі міста.

Торгувала старенька не щодня. Та й заробітків великих її фрукти - не приносили.

Після кількох попереджень поліцейські склали на пенсіонерку аж 4 протоколи. Що все це не жарти, бабця зрозуміла, лише коли почала не дорахувалася пенсії - майже по 300 гривень щомісяця.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення