Стіна одягу з секонд-хенду до стелі: у Кременчуці в квартирі заживо згоріла колекціонерка одягу (відео)

У Кременчуці на Полтавщині згоріла квартира самотньої пенсіонерки, чия квартира була захаращена одягом з секонд-хенду майже до самої стелі. Що цікаво, гармидеру в житлі-складі не було - усі речі були чисті і охайно складені.

Густий їдкий дим з квартири на третьому поверсі піднімався аж до 9 поверху. Пожежа знищила не лише квартиру власниці, а й квартири сусідів.

Пожежу гасили з балкону, тому що коли відкрили двері у квартиру, то наткнулись на стіну з одягу. Мішками з речами була заповнена навіть ванна кімната. Зрештою, рятувальникам довелось перекваліфікуватись у вантажників і виносити тліючий непотріб на вулицю.

Ніхто з сусідів не міг однозначно сказати, чи була вдома на момент пожежі власниця квартири. Адже жінка часто гостювала у знайомих і в себе практично не жила. Наступного дня комунальники, які розгрібали завали, знайшли труп власниці на кухні, де також був склад речей.

Що стало причиною пожежі - це ще доведеться з’ясувати. Відомо лише, що напередодні у під’їзді перевіряли лічильники, а коли пенсіонерка повернулась додому, то в неї не виявилось світла. Тож не виключено, що жінка запалила в темряві свічку, що й спричинило пожежу.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення