Страховики розривають договори з авіаперевізниками: що насправді відбувається з повітряною блокадою в Україні (відео)

Найбільш прискіпливо відстежують пасажиропотік аеропорту таксисти. Кажуть, що щось таки змінилось.

У повітрі над Україною давно літають панічні настрої, дійшло і до повітряної блокади через загрозу вторгнення російських військ. Тим часом багатії масово вилітають за кордон на приватних бортах.

Поки що до України не пустили один літак. Він виконував рейс із португальського острова Мадейри, але замість "Борисполя" екіпаж був змушений приземлитися в Кишиневі. Сталось це через те, що страхові компанії розривають договори з перевізниками, бо не збираються гарантувати виплати у разі, якщо російські ракети зіб’ють літак або навіть кілька. Тож, у даному випадку фактичний власник судна завчасно забив на сполох.

Найбільший вітчизняний авіаперевізник МАУ змушений відправити за наказом власника до Іспанії п’ять літаків Boeing. Усі інші борти поки лишаються - перевізники дозволили своїм літакам заходити в український повітряний простір,

Доки триває паперова тяганина, уряд виділив 16,6 мільярдів гривень з резервного фонду, аби стабілізувати дану ситуацію і літаки все ж літали. Таким чином держава Україна намагається прогарантувати і взяти на себе зобов’язання стосовно страхових відшкодувань, пов’язаних із повітряним простором.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення