Стрілянина біля ресторану: ревнивець намагався зробити суперника бездітним, а потім вбив себе (відео)

У Львові фатальна жінка звела з розуму і довела до могили ревнивого коханця.

У своїх 28 років Саміра встигла двічі розлучитися та народити від кожного чоловіка по одній дитині. Кілька місяців тому молодиця знову закрутила новий роман із 53-річним Сергієм. Усе було добре, доки один із колишніх не запросив жінку у ресторан. Вечеря добігала кінця, коли несподівано до зали увірвався нинішній коханий жінки. Суперники посварилися, потім ревнивець начебто заспокойвся і пішов геть, але найстрашніше було попереду.

Коли Саміра із чоловіком вийшли з ресторану, то її нинішній співмешканець досі очікував їх у таксі. Тільки-но пара перейшла дорогу, чоловік відкрив вогонь по своєму супернику. Драма відбувалась просто на очах дітей.

Ревнивець цілився 30-річному чоловіку у пах, аби той більше ніколи не зазіхав на її кохану. Пораненому пощастило вижити, чоловік у стабільному стані середнього ступені важкості у лікарні.

Агресивного ревнивця поліцейські знайшли наступного дня у його квартирі, але вже мертвого. Сергій був мисливцем, окрім пістолета мав і іншу зброю. Чоловік прострелив собі голову.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення