Суд виніс вирок чоловіку, який обстріляв із вогнемета і спалив живцем дружину (відео)

Жінка, яка працює в сусідньому магазині, розповідає, що чоловік часто влаштовував скандали дружині, і був дуже ревнивим.

У червні на одній з вулиць Кременчука загорівся магазин із побутовою хімією. За кілька хвилин до цього служба охорони отримала виклик за цією ж адресою. Коли охоронці спробували зламати замки на дверях, пролунав потужний вибух.

Коли пожежники загасили вогонь, то знайшли всередині магазина обгоріле тіло продавчині, її майже неушкодженого чоловіка рятувальники визволили з пастки. Та виявилося, що саме 46-річний Андрій Чекал і влаштував пожежу.

Того страшного дня він зайшов до магазину із великою сумкою, виштовхав єдиного покупця, закрив грати та двері навісними замками. Спочатку він побив Людмилу, а потім облив горючою сумішшю. З сумки дістав факели, запал і навіть балон із пропаном. Він обстріляв жінку із вогнемета, вона згоріла живцем.

У скоєному чоловік не кається. За його словами, єдине, про що жалкує, що не можна знову вбити. Так він покарав дружину, яка посміла від нього піти.

Вбивця залишив без матері двох неповнолітніх доньок, та й сам він має сімох дітей. Проте на суд підтримати його, як завжди, прийшла лише матір.

Андрія Чекала засудили до довічного позбавлення волі.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення