Сусідська війна на смерть: суд виніс вирок катам, які били і змусили жінку копати на кладовищі собі могилу (відео)

На Полтавщині судять двох братів і їхнього родича, які побили вдвічі старшу сусідку і змусили її копати собі могилу на цвинтарі. Під час засідань кривдники сиділи поруч зі своєю жертвою, яка тремтіла від страху.

Сусідська війна у селі Мар’янському призвела до криміналу. Напад стався, коли жінка надвечір прийшла у гості до сусідки. Агресивні чоловіки влетіли у чуже помешкання і одразу почали гамселити свою жертву, але дісталось і господині будинку. Її били битою но ногам, аби нікому не телефонувала.

У березні 2020 року троє чоловіків влаштували своїй 57-річній сусідці справжні тортури: лупцювали кулаками, битою, занурювали з головою у воду, а потім під покровом ночі потягли жінку на кладовище. Дали в руки лопату і змусили копати собі яму біля могили самогубці, штурхнули жінку туди і притрусили землею.

Чоловіки спостерігали з-за кущів, як до смерті налякана жіка вибирається з власноруч викопаної могили. Вони посміялися і пішли собі геть. Шокована жертва навіть не пам’ятає, як дісталась додому.

З часу, коли все сталося, минув рік і 8 місяців. Весь цей період потерпіла не живе у власному будинку, а переїхала до сина. Жінка боїться спати у власній хаті, бо її кривдники досі на свободі. А ще боїться помсти їх родичів.

Чоловіки за рішенням суду отримали 5, 6 та 8 років ув’язнення. Щоправда, вони ще можуть подати апеляцію, проте під варту їх взяли вже у залі суду.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення