Таргани, гниль, зірвані двері та плитка: у Києві на Печерську віджимають квартиру за новою схемою (відео)

Правозахисники пояснюють, що працюють певні групи, які викупають частки у квартирах: 1/4, 1/5 тощо. Туди заселяють людей, які роблять життя господарів нестерпним: розбивають квартири, ламають комунікації. Все для того, аби власник здався і продав за мізерну суму свою долю житла.

На столичному Печерську аферист намагається віджати квартиру із панорамним видом за допомогою дуже брудної шахрайської схеми. За документами, він купив одну кімнату у сестри власниці, а потім заселив туди квартиранта. Сама ж квартира дісталася сестрам від батьків-художників.

Спочатку новий сусід Тарас запропонував Тетяні купити її частку квартири за смішну ціну – 50 тисяч гривень. Коли ж вона відмовилась, почав перетворювати її життя на пекло.

Величезну 3-кімнатну квартиру квартирант перетворив на справжній сарай лише за 4 місяці: тут кишить тарганами, гниють овочі, забита раковина на кухні, розбитий унітаз, зірвана плитка, вирвані двері, квартирант ходить в туалет просто у куті коридору. Її сусід – 28-річний Тарас – спить на балконі, бо там хоча б є чим дихати.

Хлопець, який живе у Тетяни, колись був успішним ріелтором. Але через наркотики життя дало тріщину. Як виявилось, у самого Тараса раніше відібрав квартиру той, хто нині його найняв.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення