Warning: simplexml_load_file(https://www.youtube.com/oembed?url=https://www.youtube.com/watch?v=Uto8aEYyK0c&format=xml): failed to open stream: HTTP request failed! HTTP/1.0 404 Not Found in /usr/home/www/nnovosti.info/web/l-media/includes/functions.php on line 289 Warning: simplexml_load_file(): I/O warning : failed to load external entity "https://www.youtube.com/oembed?url=https://www.youtube.com/watch?v=Uto8aEYyK0c&format=xml" in /usr/home/www/nnovosti.info/web/l-media/includes/functions.php on line 289 Тіло без голови і поштрикане викруткою: жінку з Балаклії вбив не свекор, а ексчоловік, який забрав сина? (відео)

Тіло без голови і поштрикане викруткою: жінку з Балаклії вбив не свекор, а ексчоловік, який забрав сина? (відео)

У Балаклії на Харківщині жорстоко вбили Альбіну Корнієнко, 37-річну матір двох дітей. У вбивстві зізнався 58-річний колишній свекор жінки і дідусь її молодшого сина. Але рідні вбитої жінки впевнені - він взяв чужий гріх на себе.

no video parsed

Труп жінки після кількох діб пошуків відкопали у піску в кар’єрі у жахливому стані: без голови і одного пальця на правій руці. Усе тіло, наче решето, поштрикане викруткою - близько 20 ударів.

Зникла Альбіна ввечері одного дня, коли пролунав дзвінок. Розмова була недовгою, жінка обіцяла прийти за 20 хвилин. Вона вийшла на вулицю і більше не повернулась. Тим часом вдома на неї чекали двоє синів - 16 та 8 років.

Правоохоронці кажуть, що доказів проти колишнього свекра жінки достатньо. При цьому слідство проведене дуже швидко, а сам підозрюваний у вбивстві пояснити мотиву так і не зміг.

"Дістала вона мене", - каже чоловік і додає, що не може пояснити причину свого умислу. Також він наполягав якомога швидше розглянути його справу в суді, а алібі його сина, який постійно погрожував колишній дружині, навіть не перевірили. Доки триває судова тяганина, колишній чоловік убитої таки забрав їхнього спільного сина.

Щойно обвинувачений дізнався, що має цивільний позов майже на два мільйони гривень компенсації, він примудрився переписати своє майно на сина. На той момент він перебував у СІЗО, тож адвокат написав заяву про підробку документів.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення