Три роки виношував план помсти: на Львівщині молодик вбив сусіда через образу (відео)

Із холодною головою підійшов до виконання свого злого умислу мешканець Львівщини. Уявіть, нелюд готувався до звірячої розправи аж три роки. Його жертву все містечко знало, як напрочуд доброго чоловіка. Але душогуб затаїв на нього кровну образу і закатував нещасного просто в ліжку. А наступного дня - у голові не вкладається - повернувся на місце розправи, аби заховати тіло в сараї. Ще й підглядав за роботою поліцейських і навіть спробував заплутати сліди. На кого ж намагався перевести стрілки? Чи спіймали, зрештою, справжнього вбивцю?

Кривавими трагедіями Ірину, яка працює медиком на швидкій допомозі, не злякаєш. Але зараз вона не находить собі місця.

64-річний Роман все життя пропрацював директором місцевої автошколи. Чоловік жив сам, але був на стільки щирим, що сусіди допомагали йому хто чим міг. Ірина першою звернула увагу на те, що Роман вже понад добу не виходить на вулицю і пішла перевірити, що сталося. На мертвого пенсіонера Ірина з іншою жінкою натрапили у сараї. Вже поліцейські з'ясували, що тіло пролежало аж дві доби. На голові загиблого не було живого місця від численних ударів. І стало відомо, що нападник замордував нещасного просто в ліжку без жодного шансу на порятунок.

Вбивцею виявився 29-річний Степан.

З'ясувалося, що чоловік вбив пенсіонера через помсти тому, що Роман три роки тому звинуватив його у крадіжці. Підозрюваний під вартою, йому загрожує до 15 років в'язниці.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення