Троє малюків залишилися сиротами: на Полтавщині в лобовій ДТП із співробітником СБУ загинув багатодітний батько, чия дружина померла півтори місяці тому (відео)

Ну просто якесь прокляття - не інакше! Новий асфальт, свіжа розмітка. І чергова смертельна аварія! Дорогу, на яку тут грішили раніше, відремонтували, але життя людям це не рятує, доки вони продовжують нахабно порушувати правила. Під Полтавою лоб у лоб зіткнулися Мерседес та Лада. Іномарку потрощило, а десятка взагалі залетіла в кущі. В одному автомобілі їхав працівник служби безпеки, в іншому – багатодітний батько, який нещодавно пережив страшну втрату. Останній після потужного зіткнення не вижив.

На трасі під Полтавою утворився затор. Над розбитим Мерседесом метушаться рятувальники і медики. Але іншої автівки чомусь не видно. Від потужного удару Мерседесу розтрощило передню частину, а інший автомобіль взагалі вилетів з дороги. Чоловік в Мерседесі вижив, але самостійно вибратися не зміг. Затисло в салоні і водія ВАЗу, але вже мертвого. Чоловіку було всього 33 роки. Обох деблокували.

Водій Мерседеса знаходиться в лікарні. З'ясувалося, що постраждалий-працівник СБУ.

Чоловіка, що загинув, звали Андрій. Він батько 3-х дітей і всього півтора місця тому померла від раку його дружина. Наймолодшому малюку ще не виповнилося і 2-х років.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення