Труп матері у крові лежав на дорозі, а 4-річний хлопчик стогнав під колесами: у Кривому Розі водій-вбивця, який переїхав жінку з дитиною та втік, перебував під кайфом (відео)

Це просто якась пошесть! Безлад на дорогах у нас, схоже, досягнув кривавого апогею! У Кривому Розі водій “газелі” збив двох людей і втік з місця аварії! Він переїхав жінку з дитиною, і від удару вони відлетіли просто під колеса зустрічної вантажівки! А сам винуватець просто втік! І цей покидьок також був під наркотою! Збита жінка загинула на місці. Що з дитиною?

Майже пів години маленький хлопчик у буквальному сенсі провів під колесами багатотонного ДАФа.

33-річна жінка разом із 4-річним сином перебігали дорогу у недозволеному місці і потрапили під колеса Газелі. Маленького хлопчика затисло під вантажівкою, звідти його діставали рятувальники. Матір хлопчика загинула на місці. А ось водій Газелі, який наїхав на людей, втік. Згодом його знайшли. Чоловік розповів, що нібито розгубився. Але згодом зізнався правоохоронцям, що наразі проходить лікування від наркотичної залежності. За попереднім висновком він був "під кайфом". Маленький Тимур, який дивом вижив, наразі перебуває у важкому стані. Небезпека для життя залишається. Місцеві активісти вже збирають гроші для родини постраждалого малюка.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення