Труп знайшли у калюжі крові: в порядній столичній родині жінка загинула за кілька місяців після смерті її чоловіка (відео)

У Києві чоловік підняв руку на матір. І не просто - руку, а ще й взяв у неї важелезну залізну гантель. Моторошні істеричні крики чули всі мешканці багатоповерхівки. Для 67-річної жінки то був трагічний фінал сварки. Щобільше - це вже друга смерть у сім'ї за останні кілька місяців.

Поліцейських викликали сусіди, які повідомили, що поряд з ними вбивають людину. Копи точно знали куди йти-на 16-й поверх столичної багатоповерхівки. Щойно поліцейські забігли у квартиру, застигли на місці і не повірили власним очам. На підлозі у калюжі крові лежала жінка, яка, на жаль, вже не дихала. А з кімнати на зустріч правоохоронцям вийшов син загиблої. У квартирі більше нікого не було.

Олександр згодом розповів, що починалося все зі звичайної сварки. Родина сусідам здавалася порядною. В те, що син може підняти руку на матір, ніхто б і не подумав. А те, що чоловік може вдарити нещасну гантелею, ніхто не міг навіть у страшних снах уявити. З'ясувалося, що в родині настала чорна смуга. Кілька місяців тому помер батько. Знайомі не можуть зрозуміти, що ж сталося з на первий погляд з нормальним здоровим чоловіком і чому він накинувся на найріднішу людину. Але копи переконують, чоловік добре знав, що робить. Коли матір стікала кров'ю, він навіть не викликав швидку.

Стрічка новин
Всі новини
Розшук людей
Всі оголошення